Skip to main content
Saimaa Gardens logo logo

Tekemistä vuoden ympäri lähellä luontoa

Rentoudu kylpylässä, mökillä ja luonnonhelmassa

Nauti luonnonrauhasta tai hyppää kylpylän poreisiin. Löydä itsellesi mukavaa tekemistä golfistä suppailuun, maastopyöräilystä marjastamiseen. Saimaa Gardens tarjoaa tekemistä ja elämyksiä ympäri vuoden niin lapsille kuin aikuisillekin.

Saimaa Gardensin yhteydessä, kävelymatkan päässä mökeiltä ja huoneistoiltamme on Holiday Club Saimaan kylpylä. Kylpylässä voit nauttia monenlaisesta tekemisestä vuoden ympäri. Tarjolla on kylpylän lämpimien altaiden lisäksi luistelua, padelia, tennistä ja paljon muuta. Kaikille löytyy varmasti sopiva tapa viettää omaa lomaansa Saimaalla!

Kylpylä jokaisen makuun

Holiday Club Saimaa

Kylpylä värikkäine vesisuihkuineen on ennenkokematon elämys. Saunamaailmassa on neljä erilaista saunaa, joissa sinua odottaa täydellinen rentoutuminen.

Useita upeita kenttiä

Golfia Saimaalla

Saimaa Gardens lomahuoneistojen lähellä sijaitsee Holiday Club Saimaan 18-väyläinen golf-kenttä. Kenttä on tunnetusti hienossa kunnossa pitkälle syksyyn ja sieltä löytyy myös par 3 harjoituskenttä, johon pääsee kokeilemaan ilman green cardia. Klubiravintola tarjoa virkistystä pelipäivään ja tarvikemyymälästä saa täydennystä golf-bägiin.

Lähiseudulta löytyy myös kolme muuta upeaa golf-kenttää; Imatran Golf-kenttä ( n. 16 km), Kahilan golf-kenttä lähellä Lappeenrannan keskustaa ( n. 32 km) ja Etelä-Saimaan golf-kenttä Tuosassa ( n. 35 km).

Löydä sisäinen Tarzanisi

Seikkailupuisto Atreenali

Saimaa Gardensin lähellä löytyy Atreenalin seikkailupuisto, jossa pääset kiipeilemään sydämesi täydeltä. Atreenalin Seikkailupuisto tarjoaa unohtumattoman luontoelämyksen kaiken ikäisille. Puisto on rakennettu luontoystävällisesti ja reitit sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin seikkailijalle. Kiipeile ja testaa rajojasi!

Onnistuneet tykypäivät ja luokkaretket

Elämyksiä jokaiseen makuun

Tuplakasi on erikoistunut laadukkaiden ja räätälöityjen elämyspalveluiden tuottamiseen. Voit suunnitella ammattilaisten kanssa sinulle tai ryhmällesi sopivan kokonaisuuden. Tykypäivät onnistuu suuremmallekin porukalle!
Murtomaahiihtoa tai laskettelua

Sukset alle ja matkaan

Saimaan laaja latuverkosto tarjoaa upeat puitteet hiihtämiselle. Nauti hiihtämisestä ympäristön upeissa järvimaisemissa. Lisäksi reilun 20 km päässä sijaitsee kaksi laskettelukohdetta, Ruokolahden Freeski / ja Joutsenon Myllymäki

Löydä koko Saimaa

Discover Saimaa

Discover Saimaa järjestää retkiä ja tapahtumia sekä tarjoaa palveluita. Järjestämme luontoelämysmatkoja, pyörämatkoja, melontaretkiä, kulttuuripyöräilyjä jne. Syksyisin järjestämme myös sieni- ja marjastusretkiä ja talvisin meidät löytää lumelta

Tapahtumia lähellä

Saimaa Gardensin ympärillä olevissa kaupungeissa tapahtuu ympäri vuoden

Tutustu Saimaa Gardensiin ja anna sydämesi Saimaalle

Saimaa Gardens

Lomaile Saimaan rannalla

Veneretki tai suppailu - Saimaa on aina puoleensa vetävä

Saimaa Gardens

Yhdistä mökki- ja kylpyläloma

Marina Village lähellä rantaa ja kylpylää tai hirsihuvila omassa rauhassa, lähellä palveluita. Valitse vaihtoehto, joka sopii sinun lomaasi parhaiten.

Saimaa Gardens

Golfväylälle vai kajakkiretkelle?

Lähellä golfkenttää Saimaan rannalla. Luontopolkuja mökkipihalta. Padelia, tennistä vai kiipeilyrata? Valinta on sinun!

Saimaa Gardens

Luonto on kaikkialla

Nauti luonnon kauneudesta Saimaa Gardensin ympärillä. Kaikki vuodenajat antavat luonnossa liikkujalle varmasti elämyksiä